Till Hund

Bloggen har flyttat till tillhund.wordpress.com

TÄVLING: Online-kurs Klicker

Publicerad 2011-03-15 21:55:37 i Tävlingar


TÄVLINGEN AVSLUTAD!




Ny tävling för mars månad!




Gör så här

1. Maila ditt och hundens namn, samt en motivering till varför just ni ska få delta i kursen. Märk mailet "Tävling - Klickerkurs" Mailadress: [email protected]

2. Håll tummarna för att just Ni blir de lyckliga vinnarna!


LYCKA TILL!


Regler:

Att deltaga i tävlingen är helt kostnadsfritt. För att ha en vinstchans måste man följa ovanstående steg. Tävlingen pågår t.o.m. 31 mars 2011 och Till Hund drar slumpvis fram 2 stycken vinnare som kommer att presenteras här i bloggen samt kontaktas via mail, varpå mailadressen måste uppges. En klicker skickas hem till vinnarna och Till Hund bjuder på frakten.


En distanskurs kan inte på något vis jämföras med att gå en kurs "in real life" med sin hund. Men det kan vara en början, en hjälp på traven och ge motivation till att träna. Du får även tips och hjälp med frågor som dyker upp.

Till Hund erbjuder två av sina läsare en klicker-kurs online, där man under april kommer få en steg-för-steg undervisning via mail samt chans att få svar på frågor som dyker upp under tiden.

Kursen passar nybörjare inom klicker-metoden och kräver att man tränar frekvent mellan de interaktiva lektionerna för att det ska ge resultat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela