Till Hund

Bloggen har flyttat till tillhund.wordpress.com

Hundcafét öppnat

Publicerad 2011-04-17 21:32:18 i Webshopen

Det har varit glest på blogg-fronten den sista tiden och det beror helt enkelt på att det har tagit en hel del tid att flytta in i lokalen och starta upp verksamheten kring denna.

Men i helgen har vi äntligen haft invigning och premiär, och trots att det är en liten stad har intresset varit stort. Det känns jätteroligt och jag hoppas på fortsatt intresse!



Bor ni i närheten av eller har vägarna förbi Storfors i östra Värmland framöver så är ni och era fyrbenta vänner varmt välkomna till vårt café/butik där det dessutom arrangeras olika typer av hundaktiviteter; hundpromenader, tipspromenader, öppna träningar och kurser. Öppettider och aktiviteter finns på vår hemsida samt blogg.

I september arrangeras även Värmlands Hundmil, en löpartävling/motionslopp för alla som vill promenera eller springa med sin hund. (Två distanser, 5 km samt 1 mil) Hemsidan är under uppbyggnad men läs gärna mer och anmäl er på Värmlands Hundmil's hemsida!




Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2011-04-19 10:33:57

Men så mycket roligt i ett och samma inlägg..! Vi bor ju i Karlstad, men skulle säkert kunna roadtrippa till storfors :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela