Till Hund

Bloggen har flyttat till tillhund.wordpress.com

Regler för Till Hund's julkalender 2011

Publicerad 2011-11-30 20:31:59 i Tävlingar





www.tillhund.se arrangerar i bloggen tillhund.blogg.se en julkalender som sträcker sig från 1 december 2011 till 24 december 2011.



Varje dag öppnar vi en ny lucka där du som läsare har chans att vara med och tävla om en produkt från webshopen. En ny produkt varje dag och alla som deltar har lika stor chans att vinna genom att slumpen avgör.

Under måndagen efter varje vecka som passerat publicerar vi föregående veckas samtliga vinnare här i bloggen. Om du har en egen blogg som du angett länkar vi denna från ditt namn om du publiceras som vinnare.

Vi kontaktar vinnarna via mail, kom därför ihåg att alltid ange din mailadress i kommentaren där du deltar i tävlingen. Mailadressen kommer endast Till Hund tillhanda och vi använder den endast i syfte att kontakta vinnarna.


Att deltaga i tävlingarna är helt kostnadsfritt och öppen för samtliga läsare med undantag för anställda hos Till Hund och anhöriga till desamma. Det är tillåtet att delta i så många lucköppningar som man önskar. För att ha en vinstchans måste man ange en giltig mailadress och kommentera till det inlägg som man väljer att tävla i. Tävlingen pågår t.o.m. 23:59 aktuell tävlingsdag och bidrag som lämnas därefter plockas bort. Vinnarna presenteras måndagen efter varje vecka som vi öppnat luckor i kalendern. Vinnaren kommer att presenteras här i bloggen samt kontaktas via mail för adressuppgifter. Mailadress-fältet syns endast för blogginnehavaren och dessa kommer aldrig att användas i något annat syfte än för att kontakta tävlingsvinnarna. Vinsten skickas hem till vinnarna och Till Hund bjuder på frakten.




GOD JUL ÖNSKAR VI PÅ TILL HUND!

 

Kommentarer

Postat av: Kristina Rönnqvist Karlsson

Publicerad 2011-12-03 19:45:58

Om i tomtens paket jag denna skulle få,

på promenaderna jag inte skulle bara gå.

Matte istället denna kunde kasta,

mera skoj och därmed basta

Postat av: lynn

Publicerad 2011-12-06 19:47:50

Eftersom en liten valp flyttade in till oss i augusti och bet sönder alla gosedjur den vuxna hunden hade skulle hon bli jätte glad om hon fick en ny. Den vuxna hunden som är 7år älskar mjuka leksaker och skulle aldrig få för sig att bita ihjäl dom. En zebra vore skoj att få. :)

Postat av: Laura

Publicerad 2011-12-18 21:22:21

Jättekul att ni fixar en julkalender för oss med fyrfotiga vänner :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela