Till Hund

Bloggen har flyttat till tillhund.wordpress.com

Veckans vara v.39

Publicerad 2012-09-24 22:56:00 i Webshopen

 
Denna vecka vill vi ge våra fodrade hundtäcken extra uppmärksamhet. De har varit en storsäljare sedan webshopen öppnade och denna vecka får du 50,- rabatt på samtliga storlekar.
 
Klicka på bilden för att komma direkt till varan
 
Vind- och vattenavvisande täcke till din hund
 
 

Veckans vara v.36

Publicerad 2012-09-04 21:39:00 i Webshopen

 
 
 
Veckans vara denna vecka är vår belöningsväska med clips, som enkelt fästs i bältet eller byxan.
Ordinarie pris 89,00 - Denna vecka 79,00 och som vanligt tillkommer aldrig frakt när du handlar hos Till Hund!
 
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten

Lillibi's tävlingsdebut

Publicerad 2012-09-03 18:26:43 i Pillan, Nevill & Lillibi

Förra helgen åkte vi på rallylydnadstävling. Det var Nevill's andra tävling i rally och Lillibi's första, ja den första tävlingen överhuvudtaget för den svarta greyhound-damen.
 
Eftersom det inte är vår primära tävlingsgren så hade vi inte tränat så mycket på just det, men det gick helt ok ändå. Båda fick kvalificerande resultat och framförallt Lillibi's premiär överraskade. Hon var pigg, alert och samarbetsvillig, trots att banan var ovanligt lång. En liten stund på mitten tappade hon fokus men hittade den snart igen. Det enda jobbiga var att det var väldigt många sitt-moment och eftersom vi inte kommit såpass långt i träningen så blev det lite sega sättanden på slutet när hon fått sätta sig 15-talet gånger innan utan belöning. "Hallå, var är belöningen då?!" tycktes hon undra.
 
Men vi klarade oss igenom banan utan några större fel, de avdrag vi fick var något snett sittande och annars främst för mindre förarfel. Jag rörde på fötterna i moment där jag skulle stå helt stilla, och denna domare ville att cirklarna skulle vara max 40cm. Det är problemet med rallylydnad, sporten är såpass ny och domarna dömer förhållandevis olika vilket gör att man inte riktigt vet vad som förväntas av en på banan vid vissa moment om inte domaren informerat om det på banvandringen eller man glömt att fråga om specifika moment.
 
 

Lillibi var trött efter sin första tävlingsdag ;-)
 
 
 
Pillan, Nevill och Lillibi - slutspurtar på tävlingssäsongen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela