Till Hund

Bloggen har flyttat till tillhund.wordpress.com

Husdjursmässan i bilder

Publicerad 2011-04-11 23:38:30 i Pillan, Nevill & Lillibi

I helgen deltog Nevill som vår maskot på mässan, och han skötte sig exemplariskt. Det är fascinerande att se hur hundar som vid den här typen av arrangemang till en början tycker att det är jättespännande och vill hälsa och hålla koll på allt och alla, ganska snabbt kopplar bort och låter folkmassan passera.

Det blir helt enkelt för mycket att hålla reda på.

En hund var lite för stressad, tycker jag, för att den skulle ha fått följt med sin familj till mässan men annars såg jag bara sociala, glada och balanserade om än vääldigt nyfikna hundar. ;-) Det är viktigt att man tränar sina fyrbenta familjemedlemmar socialt, men lika viktigt är det att man känner sin egen hund och inte utsätter den för situationer som den har svårt att hantera och som bildar en negativ stress. Därför blev jag väldigt glad av att se alla goa hundar som såg ut att må bra och trivas! :-)

(Till skillnad från om man till exempel besöker trånga marknader där det tyvärr förekommer många hundar som hellre skulle stannat hemma)

När Nevill blev trött så gick han in i sin transportbur och vilade en stund, för att sedan komma ut med förnyade krafter och låta besökarna klappa honom. Vi fick bra respons under hela mässan, men Nevill var nog den som stal den mesta uppmärksamheten. Han brukar ha den förmågan!


Vi missade ju tyvärr uppvisningarna då vi stod i montern, men det var lika trevligt ändå. Några bilder ska jag väl bjuda på:


Vårt bord


Nevill visar upp en av produkterna vi sålde på mässan, ett halsband med scarf,
som dock inte syns så bra på bilden.


Allt från katter, hästar och getter...


...till alpackor...


...fjäderfän...


...sköldpaddor...


...diverse reptiler...


...mängder av olika kaniner...


...minigrisar...


...och så förstås hundar...


...massor av hundar...


...vilket inte var oss något emot! ;-)


Nevill hälsade glatt på alla, från chihuahua-bebisar till fullvuxna Borzoi-hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela